Coronavirus laatste nieuws – Huisartsenpraktijk Gein en Angstel – Baambrugge
Huisartsen praktijk Gein en Angstel

Welkom op onze website! Let op : per 1 januari 2023 zijn Huisartsenpraktijk Gein en Angstel en Huisartsenpraktijk Baambrugge samen gegaan onder de naam Huisartsenpraktijk Gein en Angstel.

Huisartsenpraktijk Gein en Angstel Kerkstraat 21 | 1391 HB | Abcoude Kleiweg 1A | 1396 HV | Baambrugge

Coronavirus laatste nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Voor de mensen die in de doelgroepen van de najaarsronde vallen, is het tot 22 december 2023 mogelijk om de coronaprik te halen. Voor zwangeren blijft de coronaprik in 2024 beschikbaar, evenals voor personen die door hun behandelaar zijn verwezen, zoals  volwassenen en kinderen uit medisch hoogrisicogroepen (bijvoorbeeld mensen met een ernstige afweerstoornis)

Algemeen publiek
Kom je in aanmerking voor de coronaprik? Tot en met 22 december 2023 kun je terecht bij de GGD. Wacht niet te lang en maak zo snel mogelijk een afspraak. Dat kan online op www.planjeprik.nl of je kunt bellen naar 0800-7070

Niet-mobiel-thuiswonenden
Heb je een beperking of ernstige ziekte en kun je daarom niet naar een GGD-priklocatie komen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de GGD via 0800-2077. Zij helpen jou met een oplossing. Eventueel komt iemand naar jouw huis voor de prik. Belangrijk: je kunt tot en met 8 december 2023 een afspraak maken.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.