Praktijknieuws met betrekking tot overname praktijk – Huisartsenpraktijk Gein en Angstel – Baambrugge
Huisartsen praktijk Gein en Angstel

Welkom op onze website! Let op : per 1 januari 2023 zijn Huisartsenpraktijk Gein en Angstel en Huisartsenpraktijk Baambrugge samen gegaan onder de naam Huisartsenpraktijk Gein en Angstel.

Huisartsenpraktijk Gein en Angstel Kerkstraat 21 | 1391 HB | Abcoude Kleiweg 1A | 1396 HV | Baambrugge

Terug naar overzicht

Praktijknieuws met betrekking tot overname praktijk

Beste mensen,

 

Zoals iedereen weet is mijn collega, Gerard van Dorp, per 1 januari jl. gaan genieten van zijn welverdiende pensioen na bijna 30 jaar in dit dorp huisarts te zijn geweest.

De afgelopen 15 jaar hebben wij nauw samengewerkt, waarbij ik eerst als vaste waarnemer en de laatste 3 jaar als maat/praktijkhouder de praktijk nog beter heb leren kennen. Per 1 januari heb ik het stokje volledig overgenomen. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Mijn naam is Diana Seegers-Bouma. Ik woon sinds bijna 20 jaar in Baambrugge met mijn man, 3 kinderen en huisdieren. De meeste van jullie hebben mij in de afgelopen 15 jaar wel een keer ontmoet.

Naast mijn werkzaamheden in deze praktijk ben ik ook praktijkhouder in Baambrugge. Deze combinatie is voor mij al 5 jaar vertrouwd en bekend maar is voor jullie als patiënt misschien nieuw en zal mogelijk tot vragen leiden. Daarom deze mail.

De praktijken zijn per 1 januari samengevoegd onder de vertrouwde naam Huisartsenpraktijk Gein en Angstel. Beide praktijken zijn dagelijks geopend en bezet met een doktersassistent en een huisarts.

Ik zelf zal aanwezig zijn op maandag, dinsdag en om de week op vrijdag. Daarnaast start op 3 januari mijn nieuwe collega huisarts Marianne van Helvoort.

De komende maanden zullen huisartsen Patricia Hordijk en Janneke Dijkers ook regelmatig komen werken, om te toegenomen druk die wij helaas ook merken, op te vangen.

Op woensdag en donderdag ben ik aanwezig in de praktijk in Baambrugge.

Via de site en via de mail zal ik u zo goed mogelijk op de hoogte houden van evt. wijzigingen.

Met vriendelijke groet,

Diana Seegers-Bouma

 

Publicatiedatum: 22-01-2023