Bedankbrief Gerard van Dorp – Huisartsenpraktijk Gein en Angstel – Baambrugge
Huisartsen praktijk Gein en Angstel

Welkom op onze website! Let op : per 1 januari 2023 zijn Huisartsenpraktijk Gein en Angstel en Huisartsenpraktijk Baambrugge samen gegaan onder de naam Huisartsenpraktijk Gein en Angstel.

Huisartsenpraktijk Gein en Angstel Kerkstraat 21 | 1391 HB | Abcoude Kleiweg 1A | 1396 HV | Baambrugge

Terug naar overzicht

Bedankbrief Gerard van Dorp

Wat een enorm afscheid heb ik van u allen gekregen! Stil ben ik ervan geworden!
Thuis nu omringd door cadeau’s, herinneringen en hartverwarmende opmerkingen die ik gekregen heb en bovenal het enorme gezamenlijke afscheidscadeau: de ‘boarding pass’ voor Botswana. Het land waar ik ook met zo veel plezier gewerkt heb en wat ik nu ook aan mijn kinderen kan laten zien. Het was een enorme verrassing voor me.
De komende tijd dus volop bezig met voorbereiding van mijn reis naar Botswana, dus geen zwart gat voor mij 😊!
Duizendmaal dank!
Gerard van Dorp

 

Publicatiedatum: 20-01-2023